Fattar du inte?

Jag börjar smått undra, om saker går in och sedan ut?!
Igår så vägrade jag att tala om vad jag hade på hjärtat, efter mycket tjat och väl valda ord från din sida gick jag med på det. Jag sa vad jag kände.
Idag: Allt detta var borta! Jag känner mig patetisk. Så himla patetisk. Ännu värre är att jag tillochmed hade längtat. Men det jag längtade efter ,kan man nu i efterhand säga, var 12 minuter!  12 minuter hade jag längtat efter. Jag sa ju det jag är patetisk.

Men det är väl så det är, en gång ensam alltid ensam.



Lonely,ugly and nobody to talk to!
image21

Gaah!

Jag blir så trött!

Idag fick jag sitta alldeles ensam i matsalen. Jag kände mig som en utstött, jag såg alla som satt tillsammans och pratade och så satt jag där själv. Urs hur det kändes. Ännu värre var att jag precis hade blivit dissad av Mr.M och Mr.O.  Jag åkte med samma buss som dom, jag följde med dom till en affär i stan, jag åkte samma stadsbuss. Men sen ville dom inte ens sitta brevid mig.
Men detta var mitt fel. Allt var bara mitt fel.

En annan konstig sak också angående Mr. M, jag börjar smått undra varför du så fort jag loggar in på msn blir offline?! Mycket skumt. Och varför du lovar att ringa, sen när du väl ringer så har du inget att säga förutom: ''Vi kanske ska lägga på''
Jag älskar dig, och det gör så himla ont att du vägrar att inse det.
Men..(undrar om han läser det här??) snart orkar jag inte längre. Jag vill att du ska tro på mig, men varje gång du säger att du inte gör det, så känns det som om du tar mitt hjärta i din hand, och krossar det som om det vore det du hatade mest i hela världen!

Jag mår uselt!

Baj

image20

Killar som är något att ha gillar inte plastikkirurgi...

Detta läste jag i cosmo!


Killar som är något att ha gillar inte plastikkirurgi

Du kanske tror att en större och piggare hylla eller Angelina-läppar skulle göra dig mer attraktiv. Men vet du vad? Din kille eller framtida partner vill förmodligen ha en helt naturlig tjej. I en enkät bland män som Cosmo gjort visade det sig att 73 procent av männen sa sig föredra att deras flickvänner inte genomgår en plastikoperation. Om din pojkvän säger att han skulle gilla dig bättre med C-kupa är det nog läge att skaffa en ny kille, inte en ny behåstorlek.

Hm?


image19

Suck.

Suck..nu har skolan börjat igen! Suck säger jag bara, allt är sig likt typ, förutom att det är mer folk på skolan. Alla nya ettor var hur många som helst! >.<
Aja, vi sitter vid samma bord i maten, Friida blir rosa av Teknikkillen ;P Hahaha, tur att Nina äter med oss på samma tid ;)
Det är jävligt gött nu, det är fredag och varmt. Gött! Skulle vart fest hos Lull idag, men den blev indragen till nästa lördag tror jag det var.

Sov äver hos Mr.M från igår tills idag. Typiskt, jag började halv ett och han halv tio, så det var bara att kliva på tåget som gick 8.37 :C
Jag ska ta hämd!
Hoppas detta år blir lättare än förra året. Ser faktiskt fram emot ganska mycket utom matteC och fysikB. Allt annat verkar ganska ok!
:) Saker och ting ordnar sig, jag vet det nu. Jag vet att livet inte skiter sig bara för att något i livet gör det. Man måste tänka framåt och inte på det man lämnar bakom sig. Allt blir enklare då! :)
Fick lön idag, mer än förväntat. Undrar vad jag ska göra för dom? Spara? Hm, i får väll se :)

Baj

Jag vill inte!

Jag vill inte att skolan ska börja igen! Jag vill vara ledig, hellre jobbar jag och tjänar pengar, än att gå i skolan. Bajs...
Hade ju varit lite att se fram emot om jag fortfarnade hade haft samma klass, men nej.
Allt skiter sig för mig. Det blir aldrig som jag vill att de ska bli. Suck...
Nu ska jag fika snart, och sen färga håret. Hmf..Melland blondt ska det bli!

Idag åkte Mr.M hem. Jag tycker väldigt synd om honom att han har behövt att vara med mej så länge. Det var ju inte det han ville direkt. =/
Men men, jag älskar dig Mr.M, du anar inte hur ont de gör i mig när du säger att du inte tror på mig!
Vad vill du att jag ska göra?!
Whatever...

mart

Deprimerad?

Hej. Just nu sitter jag i Filipstad, hos Stures kompis Susie för hon har fest idag :) Haha
Mr. M skulle ha blivit med men nej, han är hemma. Suck...Tydligen träffas vi för mycket eller något?! Kan man träffa någon man älskar för mycket?! Desto mer jag ser honom desto mer vill jag vara hos han, ungefär. På honom verkar de ha motsatt effekt! =/

Iaf, ska gå ut och se vad dom gör, dom håller på med någon tårta tror jag! Är törstig, måste ha vatten...Bah!

Oj, nu ser jag rakbladen...:| Vad det ödet att jag just i samma tillfälle råkade klia mig på handleden? Mycket mysko, vill jag säga.
Det ska inte bli en skolavslutning nr.2 detta, men kul ska det bli. ;D
Sture och Susie ska bli galet fulla! Jag med...*blink*
Skönt att det nästan bara blir tjejer här, för fulla killar är jobbiga. Dom ska försöka stöta på en, och dom fattar inte vad äkta kärlek är. Bara för att dom skiter i sina förhållanden, tänker jag inte skita i mitt. Jag älskar faktiskt Mr.M, han är underbar!

Hoppas han läser detta, för då vet han att jag tänker på honom. (L)

Baj.

Trött!

Jag är trött, trots de så gick jag och la mig ganska tidigt igår.
Men men, jag har vart på stan typ halva dagen idag, med Lina och Sture. Sen träffade vi Linda och Mary-Ann.
Linda skulle köpa present till sin storasyster som nästan fyllde 30 (alltså 29 ;P)
Sen träffade vi Mr.L som horade ut sig till mig för 7 kronor! Billigt,billigt.
Dom hade någon guy med sig också som jag inte minns vad han hette, men han var så bögig att Linda fick nog, och vi stack därifrån! Ojoj, vad det lät som om vi hade konstiga idéer om folk, men det har vi inte.

I morgon har Susie födelsedags fest. Mycket skojs, jag har fått påminna Sture hur mycket som helst för hon glömmer det hela tiden. Men vi var nyss och hämtade hennes present som kom med posten.
Har försökt att få tag på en viss Mr. idag men han är tydligen okontaktbar :S Aja, då får du inte följa med då, fnys.
Om jag inte kan säga tiden till dig, varken på msn eller på telefon så är det inte mitt problem. Just det..men kanske om det hade vart Miss. F som ringde och inte jag, eller Miss. F som du skulle träffa hade du kanske var mer anträffbar än nu?

image18

Naaw :D

Baj


Kisen!

Hej.

Lyssnar på musik nu. Det är alltid bra.
Ute lyser solen. Kanske ska knata ut sen. I skogen kanske.
Sture är på grillkväll, på tal om ingeting.

Jag har ont i min kise. Det värker som bara den. Så nu får ja leva på tranbärs dricka i några veckor. Hmf...
Iaf, idag vakna jag hos Mr. M, han var sur när jag ville vara snäll. (Jag tror inte han gillar att kyssa mej) Suck...
Inte konstigt att han var sur för han hade vart uppe till hur sent (eller tidigt som helst) för att spela.

Whatever...Igår när vi skulle sova, så var ingen trött eftersom vi redan hade sovit från klockan fem på eftermiddan till halv åtta ungefär. Så vi spela kort istället, och vi körde med att den som förlora fick ett straff av vinnaren! Skojs, Mr.M var sååå fin i smink! :) Hans ögonfransar blev riktigt långa ;P
Sen ville jag ut och palla äpplen, och för en gångs skull gick han med på det! Så vi gick ut, fast det var inte mycket till äpplen som fanns. Alla var ruttna så vi började kasta dom på kyrkan (tror jag att det var) istället. ;D
Sen skulle vi ut och vandra..Men allt blir ju lite roligare om man är naken så..Japp vi tog av oss och gick nakna. Undrar om någon såg oss?! Aja, det var nog värre för dom än för oss! =)
Det var inte så kallt, iallafall inte till en början! :) Sen gick vi tillbaka.

Vi hyrde film igår också. John Tucker must die. Jag tyckte att den var hur bra som helst. Ingen vanlig amerikansk tonårsfilm med Lindsay Lohan i huvudrollen som får den snyggaste killen på HELA highschool!
Den är faktiskt värd att se :)

Idag har jag och familjen varit och kollat på det nya huset. Jag vill inte!!
Mamma och pappa frågar hela tiden om vi tror att de kommer att bli bra, och om vi verkligen vill detta.
Jag sa förut när vi kom hem, att jag verkligen inte vill flytta. Och att vad jag än säger så blir det ändå inte så, så varför hålla på att fråga då, om man ändå inte får något ut av att öppna sig.

Från och med nu ska jag ALDRIG säga vad jag har på hjärtat till någon! Det lönar sig ändå inte. Folk kommer bara tycka att jag är en sorglig person.


image18



Här trivs jag !!

Baj




Han!

Hejsan.

Idag har jag vart med Friida, typ hela dagen lång. Det var hur kul som helst, att få va med henne. Utan att någon annan är med, typ någon Mr. som bara vill prata wow. =) Smile!
Jag cyklade in till stan runt halv ett med Sture och träffade hennes nya girlfirend, Sofia tror jag hon hette. Hon hade röd-rosa hår som Friida tyckte var coolt ;)

Friida unt me har pratat och pratat och pratat. Mest om Mr. H =/ Bra och mindre bra saker. Hon är med honom nu...

Sen blev vi så godis sugna så vi stack ner till Ica och köpte godis, kakor och dricka. Sen stack vi hem igen och kollade på Moulin Rouge. Den var bra, knas men bra.
Sen skulle jag hem när klockan var runt halv sju. Då skulle hon även till Mr. H så vi åkte buss till stan.

I stan ringde jag till Sture, och hon var tydligen på norrstrand i något hus med Mr.L. Så jag åkte dit på min blåa lilla cykel. Sen stack vi hem, har typ cyklat över två mil idag, bara för att skryta ;D

En bebis, knappt 8 månader, ligger i en mage. Fyra varv runt halsen ligger navelsträngen, och dras åt för varje vecka som går. Mamman får ont och åker in till BB. Väl inne säger läkarna att turen var med henne, hon måste opereras för bebisen ska ut. Kejsarsnitt blir, och om hon bara väntat någon/några veckor yttligare så hade bebisen inte överlevt. På mammans kinder rann tårar av lycka, och i huvudet fanns tanken: ''Tänk om jag åkt in en vecka senare.''
Nu, sjutton år senare (plus några månader) rinner tårar ner för den för länge sedan uppvuxna bebisen. Tårar av olycka att mamman inte åkte in en vecka senare.

Jag vet vem Han är nu. Han som inte vill mig väl. Han som gör att allt skiter sig, när något börjar bli äntligen bra, så ser Han till att det bara blir sämre.
Tack! Jag tror egentligen inte på dig. Men du är förstås sur över att jag överlevde, så du bestämde dig för att hela mitt liv skulle bli ett helvete. Pressa mig tills jag själv dog. Du har halvlyckas kan jag säga dig.

Mr.M, var är du när jag behöver dig?? Borta forever? Du svarar inte när jag skriver, du hör inte av dig även om du vet att jag är ledsen. Men jag fattar...det du har längtat efter har du hos dig nu. Så då behöver inget annat existera. Inget annat än Louise! Suck....



image17




Bye!


Vad i helve...

Det är så jag helst vill säga det.

Men vi tar det lite senare, vi börjar med det första.

Har typ nyss kommit hem från en vecka på Bornholm, med Mr.M och hans familj. Det var skojs.
Har aldrig vart på ett så fint ställe tror ja =) Och det bästa var att Mr.M var med =) Så honom behövde jag inte sakna.
Och mamma sa att jag har blivit väldigt brun, fast jag bara solade en enda dag, haha.

Det är roligt i Danmark, för där får man köpa alkohol i affärer! Utnyttja?! Jajamän..ingen skolavslutning07 igen nu, sa Mr.M, och det blev det inte. Jag var lovad att få dricka en flaska med något i ( det var orange och gott)
Men, alla som känner mej kan lista ut att jag gick tillbaka och köpte tre flaskor till!
Det började med Mr.M's öl på en resturang, sen fick Mr.M och Mr.AL en bra idé att vi skulle gå tillbaka och supa oss fulla.
Idén var as bra, tills vi kom tillbaka, för den enda som hade något att dricka var lilla jag. Aja, whatever. De gjorde inte så mycket, för vi spelade kort. Fast inte med Mr.M's snusk-kort , fyy! Han och Mr. AL var tvunga att köpa snusk-kort med nakna damer på, och en boppe. (Fast den klämde jag också på ^^, )
Nu ligger boppen och stirrar upp i taket här framför mig!

boppe <----------- Mr. M's boppe! >.<




Har ingen kreativ hjärna nu, så snusket kommer i morgon. ;)

Till rubriken ''Vad i helve...''

Vi ska flytta!! Neej! Jag vill inte, mitt (?) fina vackra stora hus. Katterna då? Ett fult 70-tals tegelhus ska vi bo i. Ett pytte litet. Fnys.

Mr.M, hjälp. Jag vill hellre bo ensam än i ett fult tegelhus från 70-talet.
Jag vill ha egen lägenhet. Men, vad att göra?! A man's got to do what a man's got to do, är det inte så?
But a women?
Jag vill göra revolt, stå upp och slå näven i bordet och skrika: Vad i helvete, tror ni att jag, JAG tänker gå med på detta och finna mig i att bo i ett fult tegelhus från 70-talet?
Näe..
Mr.M, hjälp mig.

(Ps, jag ska till psyket på måndag, tror dom. Men i helvete heller..)

Baj så lång / En ledsen Miss.K. :(

Jag visste det!

Varför blir det ALDRIG som man tänkt sig?
Hmf, fick reda på Idag att vi inte skulle till Bornholm på onsdag som jag trodde, utan på söndag! Suck..
Sen så ska en viss Mr. jobba på lördag, kul. Så, denna föräldra fria helg, får jag tillbringa helt alene ändå.
Suck, katterna kommer säkert svika mej dom med.

Jag är arg idag. Urs, vad jag har ett svart moln i mitt huvud, jag tror INGET kan få mig på bättre humör.
Suck, sen blev jag kallad datanörd också. Ja, det kör vi på, jag nördar Harpan tjugefyra sju. Greaaat.
Lyssna iallafall på The Ark nu, dom är bra. Har jag nämnt de?!

Suck, i vissa lägen blir man van vid saker och ting. Men vissa saker tröttnar man på.

Det är alltid så här, aldrig får jag som jag vill! Det får jag huvudvärk av. Jag är verkligen inte bortskämd, ska ni veta. Den som än tror de, kan ta sig i häcken.

Nu till en bild som får mig att bli glad.

Idisen  Min goa lilla Ida ;)

Hmf! Ny trimmad, typ..

Idag har jag jobbat, och klippt mig =) Fast inte på samma gång!
Men det senare blev faktiskt ganska bra ;)
Ligger lite för platt nu, men när jag får stalja det sen  så blir de kanon, kan jag hoppas.

Nu sitter jag här, och har en efterlängtad lugn stund. Jag har jordiga fingrar och ogräs under naglarna. För mamma och pappa fick för sig att; ''Jamen blocket det är grejer det''. Då skulle det tas kort på möbler, och stolar och vitrinskåp, och Fan och hans moster. Samt en liten röd eka!
Den lilla röda ekan!
Den lilla röda tunga ekan! Som legat bakom vårat förråd i herrans många år. Mossig och full av kryp. Urs..Fullt med ogräs var där också! Urs amejjen, (lägg märke till att det låter som jag är 70+ och pratar om dagens ungdom ?! )
Nu, end of that. Jag sitter här och pratar med Miss. F och Mr. L , eller vill han bli kallad Mr.K ??
Whatever, i mitt huvud är han alltid Mr.L =)
Lyssnar på lite The Ark låtar. Dom är grymma! Får inte lyssna sönder bara, som jag snart kommer att göra.

I går var jag som sagt hos Mr. M, han är go. (Jag ska sluta tjata...snart!) Hans syster hade namnsdag på tal om ingetning. Som vanligt pratade jag om allt, vem jag var trött på, vem som såg ut som vad, vad jag hade hört på radion, osv. ^^, Haha, sen snodde han 40 spänn, så vi gick och köpte godis. På en tisdag :| Han bara skrattade.
Han har ett husdjur. En spindel, bara för att reta mej. Han har fångat den själv och brukar jaga runt mej med den. Fy..
Men, jag var smart. Jag gömde burken, men sen var jag lika osmart för där jag gömde den, hade någon hittat burken som han har det lilla äcklet i, och ställt in igen.
''Där är ju spindel burken'', säger jag. Doh, vad 17 sa jag?!
Sen blev det spindel jagar nånting. ;p Mycket O trevligt.

Till helgen är jag själv, ensam hemma, FF. Fast inte KF !? Haha, katt fritt alltså!
Mamma, pappa och Sara ska på pride-festivalen. Och jag blir hemma. =) Självklart ska Mr.M komma, på ett eller annat sätt ;P
Kanske blir en och annan historia här, efter helgen =) ;) Vissa av er har ju bett om det!



Kitty angel (O.O)  Hello Kitty!
                                                                                Good bye Kitty!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu