Söndag!

Jag har kommit på varför mina inlägg blir så ....oläsbara, och ihop trängda plus att jag inte kan lägga upp några bilder....
Därför att jag använder ett mobilt bredband när jag bloggar hemma!
Fnys...

Men, jag hoppas att vårat "riktiga" internet dyker upp snart. Vi har beställt från tele2 you know, "keep it cheep".

I morgon är det första, eller ja andra skoldagen för mig. Har ett ganska gött schema tror jag börjar 11.15 eller något sådant, men naturligtvis måste jag upp i ottan ändå.
Köpa skolböcker samt gå till kommunen och skriva in mig!
Haha,

Drömde om mina kissemisser i natt, >.< 
Nog skrivet nu, här kommer bilder!

Dock inte så många plus att de är tagna med mobilen!! Stå ut


Stökigt

 

 

 

 

 





Min underbara zucchini! Som jag fick GRATIS!! :)

Första skoldagen

Idag var det första skoldagen, och jag var trött som en gris. Det var nämligen party igår på campus, och jag och tjej till drack nog lite för många starwberry daquires! >.< Så för min del är det nog bara att glömma det där med "student-torsdag" och halligalli. Jag visste att jag skulle upp kl. 8 dagen efter, men ändå så somnade jag inte förens fyra. Fnys...haha Men, däremot blir den här helgen lugn som en filbunke, och jag ska bara vila, och samla ihop mig lite inför måndagen. Fick mitt schema och allt i dag, men nu försöker jag bara fixa allt annat skit också. Ja, det är skit. Allt har strulat och krånglat, typ ända sedan jag bestämde mig för att börja plugga i Holland. Och CSN dröjer år och dar, så om de inte snabbar sig på nu, så kommer jag stå där utan pengar >.< Guud....jag hatar det här verkligen. Varför kan ingenting gå som smort?? Jag bara undrar... Ett alternativ är att få Holländskt studiebidrag, men då måste jag och Marc göra registrerat partnerskap, också kallat borgerligt bröllop. Så...hm. Gifta mig för pengar?? Måste hinna betala avgiften också, innan jag blir utkickad haha. Nedå, men jag vill helst inte betala allt på en gång, utan lite varje månad så det måste jag försöka fixa nästa vecka också. Plus alla jävla böcker som jag måste köpa. Vi svenskar är så bortskämda, vi får alla böcker (dock till låns ) vi går i skolan gratis, trots det får vi studiebidrag!! I LOVE SWEDEN!!! Puss//Karin

Home from Camp

Hi guys im home from camp again. Det var skojs, och ganska manga dar faktiskt. Dock inte en enda fran skandinavien utom lilla jag. DE flesta var fran Holland eller Tyskland. >.< Sa, jag har hort ganska mycket hollandska i tva dagar nu, so im quite fed up with that, doh >.< Haha Har varldens huvudvark ocksa, och har hemma sa haller Marc pa att malar sa det hjalper inte direkt huvudvarken att forsvinna, hehe. Nu ska vi gora tacos, mums. Det kanns som om det var ar sedan som jag at det! Har inte mycket mer att saga faktiskt. Men nu har jag bott har i snart tre veckor, och det kanns bra. Saker kanns naturligtvis annorlunda nu, an nar jag bara var har pa semester. Men det kanns som mitt hem nu. :) Och pa mandag borjar skolan ocksa, sa da kommer jag bli busy busy. Spannande, men om jag ska var arlig sa saknar jag alla hemma jattemycket. Faktiskt! Puss//Karin

Pirates here I come!

Sitter och kollar på "Dude were's my car" som är på tv just nu, plus lägger över bilder från mobilen också. Så jag äntligen kan lägga upp lite sånt också. I morgon, så ska jag på Introcamp09 i Austerlizts, vilket jag hoppas kommer bli kul. Haha, gud vad jag oroar mig för allt känns det som. Som sagt så skickade jag in anmälan igår, och det stod i mailet vi fick att man skulle vara snabb med att anmäla sig osv. Så först oroade jag mig för att jag inte skulle komma med, och att "alla" international students skulle lära känna varandra osv, haha. Men nu oroar jag mig för att jag kommer vara den enda, eller kanske 3-4 stycken till. Mohaha....aja, jag berättar mer när jag kommer hem på onsdag om hur det var. Då kommer det bilder också. :D

Friday evening!

Hello. Igår var det som sagt fredag! Vilket betydde partaj för Marc och jag gick på bio med Maiti och hennes boyie! Vi såg den där nya Johnny Depp filmen (gud vad jag är dålig på namn). Jag visste ju att det var en gangsta-movie och det är väl inte direkt jag?? Men, det var faktiskt riktigt bra, och jag kom mig själv i slutet med att sitta och hålla andan, så spänannde det var! :) När man går på bio här får man ta med alkohol, helt öppet, de tillomed har flera ölbackar utanför varje sal :S Plus att när bion precis börjar så hör man alla "plopp" från flaskor som öppnas :P Om jag hade tagit med en flaska vin till SF så hade jag blivit utslängd fortare än kvickt! Det är även paus mitt i filmen, (för det är då som de tjänar mest pengar haha) Det var välldans mysigt iaf! Efter filmen så skulle vi promenera tillbaka till deras lägenhet men hittade en bar på vägen dit med uteservering så vi satt där och drack öl hehe. Och jag drack rosé öl för första gången också. Jag har sett det förut och har alltid trott att det smakat som blaskig rosa färgad öl. Men den var supergod, och den ska jag köpa :D Haha, äntligen en öl som JAG tycker om!! Mohaha, nu är jag sjuk också (förkyld) och Marc är bakis så vi ligger i soffan och glor på tv. Och det ska vi fortsätta med ;D Puss//Karin ps. förlåt om all text är så...kompakt! Tror det är ngt knas med bloggen :S Ska försöka att fixa så de inte blir så..ds.

Booklist bekymmer

Äntligen har vi internet i vårt kära hem! Sitter just nu vid köksbordet och har precis käkat, och tittar igenom vad det är jag måste göra nu inför skolstarten, mohaha! I går var det sjukt varmt, så vi stack till stranden några timmar. Vattnet var väll inte sådär jätte varmt, men skönt! Idag skulle det bli ännu varmare sa dom men det är ganska molnigt ute så vi hade tänkt att fixa med en massa andra saker idag! Typ skicka in en blankett om studiestöd till CSN... Är inte på så bra humör heller, eftersom en viss person motarbetar mig hela tiden. >.< Jag ville nämligen skriva ner alla böcker som jag måste köpa så att jag får ordning på det, eftersom den där "booklist" var väääldigt krånglig. Men nej då, det får jag inte göra, eftersom det är lättare att skriva ut 12 jävla sidor när det bara är en enda sida som de böcker jag behöver står på. Varför göra det enkelt för sig när det finns svårare alternativ... Fy fan!! Ingen hjälp får man heller... Men det är klart jag har ju studerar 10 år på universitet så jag vet ju hur allt funkar!!! Suck! Fortfarande ingen kamera laddare hittat, men jag ska ladda in bilderna som jag har tagit med mobilen :) Puss//Karin

Hemlig fest

Tjoho!

Idag ar det en stor dag! Eller, en fest dag iaf.
Vi ska namligen ha den "hemliga festen" for mamma idag, eftersom hon fyller 50 i september da jag inte ar narvarande sa firar vi henne nu! Men allt ar som sagt hemligt, hehe!
Nar man fyller 50 i Holland sa firar man pa ett speciellt och ganska annorlunda satt. Namligen att man hanger/staller/placerar ut ett docka framfor huset, som man forsoker likna personen man firar.
Brevid dockan satter man upp en stor skylt (kan vara lakan, eller vadsomhelst) dar man skriver namnet pa den som fyller, samt ett rim som ska vara roligt! :) Haha...
Mamma vet att man gor sa har, och darfor ska vi overraska henne med just en sadan docka! :)
Sen blir det party party, och jag har faktiskt hittat appel cider :O Annars har dom ju bara ol, vin, sprit och alkolask!
Mumma! Blir aven kines mat ocksa, men det ska bli liite gott att de aker hem, sa man slipper ata sa onyttigt! (Eftersom detta ar deras semester sa blir man mer onyttig, vet ej varfor).
Haha...
I morgon som sagt aker min kara familj hem >.< Men de kommer tillbaka i borjan pa oktober igen! :) Hehe

Puss//Karin
 









Motorcykel!

Fy fasen vad trakigt det ar att skriva blogg inlagg utan att lagga upp nagra bilder :(
Det ar bara att sta ut!

Idag fick jag ett mail fran universitetet i Arnhem... Jag kom in! :) :)
Sa, den nasta vecka (alltsa mandag den 24) sa kommer det att vara "introduction week" for alla international students!
Det kommer att halla pa tom. den 28 augusti. Sen, mandag den 31 augusti satter jag mig i skolbanken igen! :) Haha
Fick massa info om hur allt kommer att ga till, och tydligen sa ar det ett tema pa hela kalaset: PIRATES!
Haha, det skulle Jens ha tyckt om! ^^,  Hm..
Fick aven en laaang lista pa alla bocker som jag maste kopa. 12 A4-sidor med massa titlar pa olika bocker jag kommer att behova. Den billigaste tror jag gick pa 300 kronor! Sjukt!

Sa, i morgon ar det hel massa som jag maste ordna med. Bla. sa maste jag till banken for att oppna ett konto har, sen maste jag skicka in en ansokan till CSN om studiestod, efter det maste jag till The Phone House for att skaffa ett hollandskt abonnemang >.< Plus att vi maste ordna med den "hemliga 50-ars festen" ocksa!

Puh!

Sitter och kollar pa en lame brittisk serie :S
Ska till Arnhem sen ocksa, pa en motorcykel :D

Puss//Karin

Sovit i egen sang!

I natt sa var det forsta natten som vi sov i lagenheten!
:) Fy fasen vilken underbar sang vi har!! Trots att vi bor precis vid jarnvagen och alla tag susar forbi sa horde jag inte ett ljud! Jag sussade sa sott sa sott! ^^,

Idag ar det lordag, och vi har inte sa mycket planer for dagen! Ikvall daremot ar det party again i Enschede! :)
Uppdaterade inget igar, eftersom vi stack direkt till lagenheten, och sen akte vi till Arnhem och tittade i affarer och jag hittade Zara!!
Javlar vad mycket fint de hade, och jag fick faktiskt med mig en godbit hem :) Hehe, 39.95 (vad jag onskar att det hade varit kronor och inte euro).
Hande massa saker nar vi var ute i torsdags ocksa, men det tanker jag inte skriva har. Sa, jag kommer att hora av mig till er som vill veta :)

Puss//Karin

ps. om ni undrar sa har jag INTE hittat min kamera laddare...:( den ar fomodligen i Sverige! ds.

Torsdag!

Idag har vi shoppat lite till. Of course till lagenheten! Fcik bla. hem en sang och pa lordag ska vi hamta var soffa! Ska forskoa fixa fram bilder pa allt nu, men har ofrtfarnade inte hittat min laddare till kameran >.< Suck!
Lite trakigt!

Ursakta stavningen ocksa, men jag sitter och pimplar vin och ska snart drar ner till stan (byn). Ar namligen "town-festival" har nu, med parad och en MASSA ol, vin och sprit! Ingen cider dock >.<
Ska bli skont att kunna flytta in pa riktigt i lagenheten nu, nar vi har sang, soffa, bokhylla, tv, plus att vi har lagt nytt golv i koket  :)

Ska lagga in fore och efter bilder som Sture tagit med sin kamera ocksa ^^, Fy fasen vilken skillnad!!

Puss//Karin


Snabb update!

Eller kanske, late update!
Har tyvarr inte de tre sista bokstavena i vart svenska alfabet till godo just nu, for allting ar i en enda rora! Flyttkartonger hit och dit, sa jag har inte hunnit installera internet pa min dator som faktiskt har ett SVENSKT tangetbord.

Nu ar jag framme, anlande i lordags valdigt sent!
I sondags malade vi vaggarna i lagenheten och stadade som sma idioter..(skitigaste lagenheten jag NAGONSIN sett).
Pa mandagen bar det av till fargaffaren igen, eftersom vi skulle kopa farg till var fondvagg. Vi behovde aven kopa mer farg till vara vaggar (som ar vita), men Marc rakade se fel pa en siffra och istallet for VIT farg sa fick han ROSA farg! Hans favvis ocksa ... >.<
Vi var dock tvungna att kopa den rosa fargen, men fick trots allt 20% KORTING (rabatt pa hollandska) men men.
Sa nu ska vi formodligen mala rosa vaggar i kallaren! :)

Idag kande vi for en "vilo-dag" efter allt slit. Eller rattare sagt vi ville hitta pa nagot kul och allt ar i princip klart nu i lagenheten, sa vi stack till ett Nojesfalt-park-land you name it! Var ungefar som Liseberg, kanske lite battre, roligare attraktioner bara! :)
Akte varldens coolaste bergochdalbana, fy fasen :) Men dock star mitt gamla bergochdalbane-rekord kvar: 17 ganger pa raken, i Balder pa Liseberg, tillsammans med Kristin i nian :)

I morgon blir det bankbesok, samt lite shopping av bokhyllor och golv, haha! :)

Jag tror att jag har glomt min laddare till kameran hemma (I Sverige) vilket inte ar sa bra >.<
Ska leta mer noggrant nar alla grejer ar i ordning och sa!

Puss//Karin


p.s de ringde fran Arnhems universitet idag , fniss :) d.s

Sista natten med gänget!

Eller något sådant!

Ikväll ska nämligen jag, Friida och Micka hem till Micka på förfest (mini-förfest), och efter det blir det röj på stan! :)
Tyvärr börjar min kamera att få dåligt med batterier så vi får se hur långt in på kvällen den räcker!
Men det ska bli hur kul som helst!
Sist jag såg Friida var när vi kom hem från Holland i juni (?)och Micka har jag inte träffat sedan studenten! :s Likaså i juni!
I morgon bär det av; Hej då Sverige!
För er som undrar så kommer jag och hälsar på igen runt nyår! :)
Det jag kommer sakna VÄLDIGT mycket är faktiskt Felix Tomatketchup! :S Konstigt nog!
Jag älskar ketchup och har det på stort sett allt. Jag brukar säga att "ketchup är livets enda sanna krydda".
Och så flyttar jag till ett land där Felix Tomatketchup inte existerar >.<
I must be crazy!
Ännu värre är; Jag flyttar till ett land där ingen Lina, Micka,Friida, Linda, Kristin, NV3fyrare , you name it, existerar heller. Likaså ingen mamma, pappa, syster och bröder!
INGA GOSEMOLLE KATTER >.< (AKA Ida och Hampus)

Vill helst inte tänka på det, och har unvikit det så till den milda grad, men....Jag ÅKER i morgon! >.<
Tur att facebook finns ;D Mohahaha

Puss//Karin






Hehe, kanske ska lägga upp lite bilder ikväll/eller i morgon, från det gånga året?!

Packa pappas kappsäck!

Eller snarare Karins kappsäck!

Fy fan vilken dag säger jag bara!
Jag har så ***** ont i ryggen, och innan lunch så mådde jag så dåligt att jag trodde jag skulle ni-vet-vad!
Fy. Men illamåendet gick som tur var över, men dock har jag fortfarande ont i ryggen och nacken!
Tack att det är SISTA jobbdagen i morgon! :)

Packar för fullt här hemma nu, och föreslog även att vi ska packa in lite i bilen också, för att se om allt får plats (vilket  jag hoppas).
Sen så slipper jag ju packa in i bilen, trött och jävlig på lördag morgon! :)

Puss//Karin


Utomhusbion igår! :)











Innan hemgång, 23.40!




Sommardag!

Ännu en solig sommardag är här, och ännu en vanlig jobbdag är här för mig!
Nu sitter jag mest och väntar på att dagen ska gå, :) Är genom stressad och det är tusen saker som behöver göras utöver de tusen saker som jag redan fixat med!
Ojoj...
Kan i alla fall se fram emot att vara ledig resten av augusti från och med den 10:e!

Jag ska klara upp lite saker för mig själv, och ni som undrar!

* Jag har bestämt mig för att plugga marknadsföring i Holland.
* Jag har skickat in ansökan till TRE skolor;
- Amsterdam
- Enschede
- Arnhem
* Enschede var jag tvungen att tacka nej till eftersom jag inte hade fått något besked ifrån Amsterdam.
* I Arnhem ska jag och Marc bo, ja vi har en lägenhet :)
* Jag väntar på svar från båda skolorna dvs den i Amsterdam och den i Arnhem.
* Ska jag vara ärlig ser jag helst att jag kommer in i Arnhem pga:
- Jag har då 20 min. (max) på cykel till skolan
- Det är mer vad jag är intresserad av (mer inriktad på PR)
- Skolan i Amsterdam har krånglat ngt så förbannat att jag NÄSTAN tappat lusten!

Så var det med det! :)

Igår var Lina och jag på utebion i Skoghallsparken.
Mysigt, myggit och ....mumsigt, iaf popcornen. (Jag var bara tvungen)
Tur att vi smorde in oss med myggmedel innan vi stack, för de var tydligen mygg-afton i går kväll! Eller så var de också bara intresserade av Mamma Mia! :)
Fick även en jättefin inflyttningspresent av Lina. Lägger upp bilder från gårdagen när jag kommer hem!

Puss//Karin



Eh?!

Hej hopp!

Sitter på jobbet just nu, gläds åt att det är onsdag och veckan vänder! (Mer av veckan är avklarad än vad som är kvar)
Mums!
Längtar tills jag kan få sova ut riktigt länge, och inte behöva gå upp halv sju >.<
Fast idag lös solen in i sovrummet så det var inte lika jobbigt att behöva gå upp som det brukar.

Solen lyser även nu, och det är varmt ute! :) Visst, jag sitter inne på ett kontor och ska här sitta tills klockan är halv fem!
Men det är fan så mycket trevligare att stirra ut på solsken än spöregn!
Har inte hänt så mycket denna veckan, faktiskt! Och så lär det (kanske) förbli.
Ikväll blir det iaf hem, duscha, göra mig i ordning (fixa naglar, raka benen?, B.U.S a)
Måste fortsätta packa också, för att jag vill absolut inte stå där på lördag, halv sex på morgon och stressa som en idiot.
Men nu måste jag också tänka; Vad kommer jag behöva innan lördag, vad kan jag skippa, behöver jag rakhyvlen/sminket/hårsprayen/hår-fix-grejerna?
:) Hehe, jag börjar mer och mer låta som en ÄKTA platinablondin på 15 bast som beskriver sina problem för omvärlden i  en rosa blogg.
Minus åldern och det platinablonda svallet då ;D

Därför lägger jag in lite bilder här >.<


Sista Grillkvällen?! (söndags)












No one is laughing at God in a hospital....

Persmäss + insikt!

Har kommit hem från Persmäss (alla affärer har öppet till 21.00 i KD city, samt att det är slutrea ÖVERALLT).
Hittade lite fina saker som jag fick med hem! :) Bla. två par skor (Jaja, kanske inte såå välbehövligt....eller jo förresten)
en body, jeans shorts mm. Kolla bilderna! :)  Köpte även fyra ögonskuggor från MakeUp Store, så nu blir jag så tjusig så! Åtminstonde på ögonlocken!

Jag har även fått en insikt, eller kanske inte precis nu men. Jag vill träffa "alla" , aka så många som möjligt innan jag åker, lördag morgon 06.00!
Det innebär alltså till mitt förfogande står onsdag, torsdag och fredag. Jag är dock lite osäker på fredagen eftersom jag vill väldigt gärna träffa Friida och Micka! :)
I morgon är det bio i Skoghalls parken med Lina också. Tydligen så visar dom Mamma Mia filmen (som jag redan sett, men whatever).
Kan knappt fatta att jag FLYTTAR denna vecka!

Hehe, tydligen ska jag få en flytt/födelsedags -present av Micka och Friida, haha!
Sötnosar! :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna, tvätta av sminket och kolla på filmen vi hyrde: Allt Flyter!

Puss//Karin


Tisdags Outfit


Body: Veromoda 160kr
Jeansshorts: Bikbok 100kr
Armband: Veromoda 65kr/st


T-shirts: Gina Tricot 99kr/st
Skärp: H&M 80kr


Boots: Skopunkten 399kr - Love them ;)

Resedagbok?!

Jag har snappat upp ordet resedagbok, vilket innenbär att  om man tex. åker iväg i ett år eller något såndant, för en blogg över hur livet  där borta är, vad man gör, man lägger upp bilder osv.
Och jag hade nämligen tänkt att skaffa en resedagbok men ändrade mig ganska snabbt.
Det hade blivit för rörigt att båda ha den här bloggen, som jag har lovat att göra om till en följ-mitt-liv-i-Holland-blogg, en facebook, minoutfit plus en RESEDAGBOK! Nej, jag håller till godo med denna blogg, men jag har lovat mig själv att jag ska uppdatera ofta och ta en massa bilder! (För det är sånt som jag tycker är kul att läsa om i andras bloggar ^^, )

Ska göra om lite också i bloggen hade jag tänkt, men det är en annan historia!

Igår när jag kom hem från jobbet så var det packning som gällde för min del. Plus hela familjen också, såklart!
Vi knödde (?) in 9 kartonger, en kista, kläder, skor, lampor, grytor och fan och hans moster i Marcs lilla SAAB. Han såg ut som en polack när han kom åkandes i den där lilla bilen som var överfull och lite till!
Så just nu är det endast 2 kartonger med kläder (ja, det blev inte mer, är inte det förargligt) min rosa damsugare, min dator, tvn plus lite prynadssaker kvar som vi ska in med i vår bil. :)
Det ser ut som faan nu hemma, men mitt rum är inte så tomt som jag trodde att det skulle bli. Dock är min garderob ödslig at the moment!
Har intalat mig själv att "det här kanske jag kommer behöva" eller "jag sparar hårsprayen, moussen, volymfixaren osv, till sist". Men ärligt talat så skulle jag kunna klara mig utan det där i fyra dagar!
Så det blir att packa ner ikväll.
Måste bara nämna; Marcs min när jag skulle packa ner alla skor jag vill ha med: oslagbar!
Killar fattar inte att man inte kan gå i samma skor jämt, till vilken outfit som helst, utekväll som myskväll som grabbig grillfest! 

 I morse så åkte Marc tillbaka, efter ett helt år i KD, och vid frukostbordet satt vi och pratade minnen, vad som vart bäst, vem som alltid blev fullast, vilka som blev tillsammans och vilka man kommer sakna mest!
Detta har nog varit mitt livs mest händelserikaste år! :)

4 dagar kvar nu!

Puss//Karin

ps. fredag kommer bli en jobbig dag ds.



Rökt regnbåge och iskallt rött vin!

Inte långt kvar nu!

Det som kändes så ofantligt långt borta är nu så ofantligt nära!
Det är måndag idag och på lördag åker vi! Tidigt, tidigt!
Så när jag sätter mig i bilen och kör hem i från jobbet i eftermiddag så är det endast 4 dagar kvar till jag tar mitt pick och pack och drar från Sverige! ^^,
Mums!

Lite fler bilder från helgen!

  Jag visade Marc hur fjortisar ser ut! (Idominet)

  Olala , något jag ska köra på?! >.<

En sak som jag inte gillar, det är de Holländska frukostarna! Eller jo, jag ÄLSKAR den holländska frukosten för man sitter länge, man pratar, man blir pigg och man håller sig mätt en hel dag!
Men deras frukostpålägg är rena lördagsgodiset >.<
Tacka vet jag skinka och hushålls ost!

  Lite HAGEL SLAG!

  Var är osten?!


Puss//Karin

Sommarkväll!

Igår kväll var en väldigt underbar sommarkväll...och den var välbehövlig!
Vi grillade och drack öl :) Hade större delen av sommare sett ut så hade sommaren 09 varit den bästa!
Men, nej tyvärr!

Tillbringade helgen i Hagfors igen! Men denna gången var det inte bara uppehåll utan solsken också ^^,
Vi bestämde oss för att bada!
Marc ville förstås inte bara bada som vanligt folk utan vi skulle paddla till stranden i enmans kanoter (finns det tvåmans?).
Jag som ALDRIG suttit i en kanot var osäker och med tanke på att vattnet var strömt som in i så backade jag ur! >.<
Men han var stönig så han och hans mamma tog kanoterna till badstället och jag skulle cykla!

Jag cyklar där i godan ro, men plötsligt får jag en HUMLA innanför tröjan, linnet, bhn som bränner mig!! >.<
Medans jag försöker få ut humlan så fastar något PLÖTSLIGT i hjulet som tvärstannar och jag flyger över styret och landar på armbågarna samt mitt vänstra lår!
Händerna är uppskrapade, armen likaså. Låret gör jävligt ont! >.< LÅRKAKA, mums!
Kollar snabbt runt omkring om någon såg mig, reser mig upp, förbannar humlan och cykeln och cyklar vidare!

Jag badade inte >.<
Fnys!

I fredags var det som sagt kräftskiva, hur kul som helst! ;D
Förbarmade mig att lägga upp bilder igår från helgen and so on så här kommer dom! :)

Puss//Karin

       

  

Kräfskiva :D

 Lina var där!   David var där!  Jag och Marc också!  
           

 Kvällens ABSOLUT sista bild!  Bakade denna, på min namsdag igår!   

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu