@ lan

Haha. Yes I'm a computer geek. Not >.< Men typ alla runt omkring mig är de.
Jag är på lan nu hemma hos Mr.M's kompis.  Ganska skojs faktiskt, det är bara typ fyra personer som är helt datanördar, men dom sitter i ett hörn för sig.
Kom hem igår som sagt från skåne. Skulle egentligen åkt hem idag, men jag tycker att det är ganska skönt att vi åkte igår. Nu får ju jag vara med Mr.M.

Var underbart att träffa honom igen, även om jag bara var borta några få dagar. Det kommer bli så himlans underbart att se han när han kommer hem från Thailand. ;D

Ska spela nu, ska levla upp till 10 så jag äntligen får mitt pet. Hmf, sen ska vi fömodligen och äta. Sen får jag se hur länge vi blir kvar här. =)

Bye!

Dan efter dopparedan.

Ja, nu är det alltså ca 365 dagar kvar då, tills nästa julafton.
Blev en ganska bra jul ändå. Mycket folk, mycket mat och sånt. Mr.M blev väldans glad över min present till honom :D Vilken tur. ;)
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta, för då är den ett himlans bra film på tv. Tomten är far till alla barnen, det är nog en av mina favorit filmer. =)

Hemdags i morgon. Hem till de små kissekatterna. Undrar hur dom har de, alldeles alene över jul och allt! Tur för dom att vi kommer hem en dag innan planerat.
Sen är de nyår time om någon vecka. Skojs. Enligt planerna ska jag tillbringa nyår hos Mr.M men planer ändras så lätt, eller hur?!!

Tja, nu ropar dom där ute. Ska springa och dricka lite alkoläsk med mamma, ;D Hej hej!


Dan före dopparedan.

Jag kan, nu på kvällsvisten, summera denna dagen med korta små ord så kan ni dra egna slutsatser så här före julafton ;D


* Tidig morgon. Vaknade brevid en mycket speciell person =)
* Lång resa, illamående, i bil. 50 mil!!
* Lasta ur kärra med grejjor, fyra trappor upp, utan hiss! (Tur iof) Tungt.
* Väldigt stort missöde, vi är 50 mil hemifrån, och mamma har glömt ALLA julklappar :|
* MYCKET alkohol framåt kvällsvisten.
* Mycket sång och försök till dans. Fick mycket beröm av alla för mina sångprestationer. ;D Haha..

Just nu: Trött som en gris. Vill helst krypa ner till soffan och slumra sött så det kan bli julafton snart! (Dock julklappslös men ändå) >.<

Pappa övervägde att åka alla femtio mil tillbaka och hämta alltsammans. Det skulle då ha blivit på en enda dag 150 mil i sträck! Han fick inte för mamma.

Jul i morgon då! Hoppas Mr.M blir glad för sin julklapp av mig. =)

God jul!




Det är fint ute! =)

Ja det är det faktiskt, kallt dock, med vad ska man egentligen begära i december fyra dagar före julafton?!

Ska fixa en sista julklapp, till min käre bror. Sedan är allt klappat och klart. (Där var jag snitsig.)
Fick en massa nya kläder igår ;D Haha, är väldans glad över det. Men igår var även en sorgens dag. Min käre katt är borta. Hon är en sån som inte brukar vilja vara ute så länge. Hon går bakom hörnet och kissar en skvätt, sen kommer hon tillbaka. Nu har hon inte varit hemma på ett dygn. (Hoppas verkligen att hon ligger på sin lilla handduk på bordet nu när jag kommer hem) >.<
Vi var ute och letade efter henne igår, runt området och det gamla huset. Men ingen liten vit katt där inte! =/

Snart åker jag till skåne. Heja! Ska vara borta över jul, sen kommer jag hem några dagar innan nyår. Hm..Hoppas det blir en relativt lugn jul. =) Tvivlar starkt...^^,
Träffade Friida och Wictoria förut, dom hade varit här för att göra prov. Mohaha. Närå :)

I morgon är det julavslutning, och vi ska ha allsång och EGET fika, hmf! >.<
Mr.M och en till från klassen bestämde att det skulle hållas allsång. Funderar på att strunta i det, men jag kanske ska ställa upp för klassen ändå ;P Även fast många kommer skolka! Haha...

Nu ska jag banne mig hitta en bild att lägga in...



Säger bara att det är ett tag kvar tills man får gå barfota i gräset, i linne och kort kjol, längta efter att hoppa i vattnet och titta på sina bruna sommarben.
Svensk sommar, när vädret är som bäst ;D

Trött som en..! >.<

Jag vet inte vad. Trött är jag iallafall.
Var kanske inte världens mest lyckade kväll igår. :/ Kunde vart bättre. Känns fortfarande inte 100!
Jag orkar inte åka hem idag, jag orkar inte gå ut! Det är hur kallt som helst. Och hemma har jag nada att göra.

I morgon ska jag iallafall handla julklappar har jag och Sture bestämt. Nu jäklar! Sen på torsdag så ska jag och Lina boka resa, till Grekland ;D Längtar tills man får ligga och steka. Men jag längtar ännu mer efter lovet. Då man får vara ledig, koppla av och sånt. Och jag hoppas att jag får en speciell sak i julklapp, som jag väldigt gärna vill ha!

;D

Mr.M vet vad det är! >.< 
Det är en halvtimme kvar innan jag börjar. Har matte, suck! Är inte direkt på jobb humör idag. Vill helst hem nu, lägga mig i soffan och glo på tv. Skulle uppskattas.
Kanske bada ;D Hehe.

Hejhej

Skola igen...!

Jag sitter i skolan nu, i en datasal och ska jobba med geografi. Glömde mina böcker i skåpet, men jag vågar inte gå och hämta dom >.< Ska göra det sen på rasten.
Klockan är inte ens nio, suck. Jag kommer inte få så mycket gjort här utan min bok! Nu gäller det att komma ihåg om jag skrev ut papper förra gången, hm?! Hoppas....

Det var alldeles för tidigt att gå upp i morse. Man ska inte stiga upp, när de fortfarande är mörk ute, för när de är mörkt då är det natt, enligt mig >.<
Sommaren är bra, för då ljusnar de tidigt, men även det kan vara negativt för om man vaknar halv sex och solen redan är uppe, då blir man pigg! ^^,

Snart julafton, ska ta och inhandla julklappar denna vecka. Vet vad jag ska ge till alla nu, så det borde inte vara några problemas.
Dumma olaktosfria yoghurt, >.< Jag får ont i magen av dig!
Träffade Mr.M nu i morse, han lät sjuk. =/ Tänk att han aldrig kan bli frisk...
Träffade även Friida, ;D Som var här och skulle göra prov. Haha, byter skola för att slippa prov, men tvingas tillbaka för just den sakens skull. Hehe...Men snart är de vårtermin och då slipper du allt sånt ;D Fuskis   -_-'

Hehe, nu tittade lärarn på mig skumt, måste nog sluta! Hejhej


Att flytta suger >.<

Så, nu har jag flyttat.
Trångt är det, och stökigt och inte så värst fridfullt. Inte för katterna iaf. En av dom går runt som en osalig ande. Han är rädd för allt, om man gäspar, eller hostar, eller bär upp en kartong från golvet. Precis allt. Han har varit med om trauma, skulle jag tro :/ Stackarn!

Det känns som att vi har flyttat till en liten lägenhet. Allt är trångt, men det var det mamma och pappa ville ha. Trångt, och litet. Även fast vi flyttade i lördags så fick mamma sitt första utbrott om att stället är för trångt i söndags. Jag säger då de.
Skönt att man inte ska bo kvar där så länge. Max fem år säger jag bara.
Mitt rum känns bara som om det är en plats att sova på. Inget mer..Suck.
Hoppas det blir bättre med tiden.

Jag har inget internet hemma, så jag får skriva min blogg i skolan. Suck >.< Just nu vill jag bara bort från alltsammans. Orkar inte vara hemma, för där är alla bara sura.

Väntar på att Friida ska komma, vi ska äta tsm ;)

Hejhej!!

Bara 12 dagar kvar till julafton ;)

Fredag idag.

Ja som sagt, det är fredag idag. Slutade 16.10, men var tvungen att stanna kvar i typ en timme extra för ett historia arbete.
Men nu är jag ledig, och tro det eller ej så ska jag inte ta det lungt. Håller på som en jude med att flytta nu..
Ska bli lite spännande faktiskt..>.<
Pratar med Friida i telefon nu, saknar henne på skolan.

Mamma och pappa är på ikea och köper dumma lådor, som är nästan omöjliga att sätta ihop >.<

Orkar inte skriva mer nu..har inte gjort så mycket mera. Och skriver jag vad jag tycker får jag väll bara skit för det :/

image61 Snart åker min älskling till Thailand.  >.< Jäkla lyxis!

Dampande lärare! :S

Idag har ännu en skoldag närmare julafton gått ;D Vi kom fram till förut på kemin att det endast är ynka två veckor kvar i skolan nu, sen är de jullov, och inte minst JULAFTON ;D
Ska fixa alla julklappar och så nu nästa vecka...måste bli av !!

Fick reda på vem ''anonym komenterare'' var. :/ Man kan få tycka illa om folk, vill du vara anonym, så behåll de inom dig. Vem blir glad av anonyma ''hatbrev'' :S

Vår lärare Lasse dampade idag på fysiken.
Vissa satt och diskuterade fysik när han hade genomgång, och tillslut blev han så irriterad så han skrek:
Men ska det vara så svårt att hålla käften?! Alla blev förvånade..sen fortsatte han att spotta och svära. Han blev piss off!
Nu ska jag nog käka lite, sen ska jag till det nya huset. Är lite tomt här nu, och det är bara två dagar kvar som vi bor här..:/ :)

Jag blev så total lurad idag. Jag avskyr att bli utnyttjad i en position där man är svag. >.< Och det blev jag idag...men, jag nästan kände det på mig från första stund =/

Bye. (Kanske kan klämma in en bild idag)


Fy fan för vissa alltså!

Det finns vissa, personer som läser denna bloggen, som kommer (uppenbarligen) från min gamla klass NV2B.
Därmed rubriken: Fy fan för vissa alltså! Jag blir bara så himlans trött.
Jag håller med Friida, att du (som kommenterat) är  rädd för att visa vem du är. Är du rädd för mig? Är jag farlig, är det så himla hemskt att  uttala vem du är?  I såna falla är det värre att uttala sina åsikter öppet och inför andra. Eller har jag fel?
Du läser min blogg flitigt, du kommenterar, och tror jag bryr mig om att du är taskig. Jag hade KANSKE brytt mig en smula om du ens ville säga ditt namn. Men, sorry..ditt liv intresserar mig inte. Tyvärr.

Jag är arg idag.
Jag verkligen avskyr min gamla klass, för folk som ena stunden ler och är snälla, snackar andra stunden skit bakom ens rygg. Åh vad vi kommer att sakna dig, vad blir klassen utan dig..Yeah right.
Jag säger inte bara detta för att jag vill ha något att klaga på, nej. För jag har nämligen hört ''snacket'' med egna öron.

Stipendie för snällaste kompisen..fnys. Vem fan sög du av för att få den utmärkelsen >.<
Folk vänder ryggen åt när dom ser bortom facet. För med skönhet kommer du bara dit där folk vill att du ska stå och le och se snygg ut, öppnar du munnen, då fan åker du ut.

Älskar Mr.M och Friida. ;D

En känsla man kan leva länge på är bekräftelse, det är nog den bästa känsla som finns.

Hoppa, och simma!

Idag har vi varit i badhuset, på gympan. De är fan skoj de ;P Haha
Vi skulle hoppa och dyka (vissa simmade 2000 m :| )
Men jag hoppade. Läraren tyckte att mina dyk var snygga, haha ;D Fast en grej var lite läskig, det var när man skulle ''falla'' bakåt. Scary... men de gick tillslut.

Sen så har inte mycket hänt idag. Ännu en trist dag, kan man säga utan varken Friida eller Micka! Har inte ens sett NV2B idag. (Ganska skönt) ;P

Men igår, då kände jag mig riktigt smart. Tillomed min matte lärare (Lars) kände en smula hopp för mig. =)
Nu försöker jag fjäska till mig att få komma och kolla på hästar hos en i klassen >.< Kan inte sluta tänka på hästar, jag drömde tillomed om att jag skulle få rida en i natt. :D
Vaknade med Mr.M vid min sida i morse, och jag kan säga att det var UNDERBART!!

Häst,häst,häst ...

(Snell hest) <----Friida tycker det låter roligt !



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu